AANBOD
MASSAGES
AROMATHERAPIE MASSAGE
AROMATHERAPIE MASSAGE 60MIN - €60/90MIN - €85/120MIN - €110 Bij deze behandeling wordt gebruik gemaakt van etherische oliën die een helende werking hebben op de huid. Pijnlijke spierknopen worden via strijkingen en knedingen weggemasseerd. Deze massage verbetert de bloedsomloop en helpt afvalstoffen verwijderen. Aan te raden voor wie een ontspannende wellness ervaring verkiest.
HOOFD-, NEK-, SCHOUDER MASSAGE
HOOFD-, NEK-, SCHOUDER MASSAGE 60 MIN - € 60 / 90 MIN - € 85 Ideaal voor mensen met een drukke levensstijl die even de stress willen losgooien. Veel mensen houden spanning vast in de nek, de rug en tussen de schouderbladen. Spieren worden eerst opgewarmd en gemasseerd om te voelen waar de blokkades zich exact bevinden, vervolgens worden ze losgemasseerd zodat je energie weer kan circuleren en je stressniveau daalt.
DEEP TISSUE MASSAGE
DEEP TISSUE MASSAGE 60 MIN - € 70 / 90 MIN - € 95 / 120 MIN - € 120 Dit is een heel krachtige massage, de 'energiestroom' wordt verbeterd door middel van diepe massagetechnieken. Deze massage brengt het lichaam weer in balans en is zeer geschikt voor zij die graag een heel stevige massage wensen. Wanneer we dieper op de ‘triggerpoints’ in gaan kan het als pijnlijk ervaren worden. Pijnklachten worden dan ook op deze manier aangepakt en de spierspanning verlicht.
HOT STONE MASSAGE
HOT STONE MASSAGE 60 MIN - € 60 / 90 MIN - € 85 De warmte van de stenen dringt diep door in de spieren en zorgt voor een diepe relaxatie. Daarbij wordt gebruik gemaakt van afgeronde basaltstenen, deze stenen hebben een warmte van 45-55°C. De warmte in combinatie met een aangepaste massage wordt als heel aangenaam ervaren. Deze massagetechniek stimuleert de orgaanfuncties, de stofwisseling en het helpt ook afvalstoffen af te voeren.
ZWANGERSCHAPS MASSAGE
ZWANGERSCHAPS MASSAGE 60 MIN - € 60 Een zachte ontspanningsmassage met olie voor toekomstige mama’s die op zoek zijn naar verlichting van zwangerschapsongemakken en onstpanning van de spieren en gewrichten. Het helpt bij het verlichten van rugpijn, bekkenklachten, stijve benen en gewrichten. En het zorgt voor een betere nachtrust en een goede bloedcirculatie. Een zalig uurtje met persoonlijke aandacht voor een ontspannen mama.
KRUIDENSTEMPEL MASSAGE
KRUIDENSTEMPEL MASSAGE 60 MIN - € 60 Een mengeling van ontspannende, reinigende en activerende Thaise kruiden zoals oa. koriander, lavendel en verse gember wordt in een linnen doek gebonden.  De kruidenstempel wordt met stoom verwarmd en op het lichaam aangebracht. De heilzame werking van de kruiden en de warmte van kruidenstempels maken de spieren soepeler en activeren de bloedcirculatie. Een lichte ontspannende massage.
REHYDRATIE BEHANDELING
REHYDRATIE BEHANDELING 60 MIN - € 60 Airco, verwarming, uv stralen, de wind, ... Onze huid krijgt het vaak hard te verduren waardoor ze gaat uitdrogen. Het genezingsproces start met een droge borstel die de dode huidcellen verwijdert, vervolgens wordt een vochtinbrengende crème op je huid in gemasseerd waarna je in een folie gewikkeld wordt. Ondertussen krijgen je gezicht, hoofdhuid, nek en voeten een rustgevende massage.
FOCUS MASSAGE
FOCUS MASSAGE 30 MIN - € 35 Om echt helemaal te ontspannen raden we zeker en vast een behandeling van minimium 60 minuten aan. Maar voor wie het toch even snel moet gaan hebben we een focus massage ter beschikking. Hier focussen we op ‘probleemzones’, ideaal voor wie pijnklachten heeft en tussendoor wil langskomen. Na een verkennend gesprek behandelen we de klachten met aangepaste producten.
PRANA
ARRANGEMENTEN
ANTI-STRESS ARRANGEMENT
ANTI-STRESS ARRANGEMENT 120 MIN - € 110 Aromatherapie + Kruidenstempel + Voetbad: Een heerlijke Aromatherapie Massage in combinatie met warme Kruidenstempels en een Eucalyptus voetbad zorgt voor de ultieme ontspannning. Last van stress? Laat met dit arrangement alle stress wegsmelten en voel je helemaal als herboren.
ARRANGEMENT VOOR TWEE
ARRANGEMENT VOOR TWEE 90 MIN - 2 x € 85 Voetbad + Aromatherapie: Plan een gezellig uitje met je partner, vriend/vriendin, zoon/dochter. Neem plaats in onze comfortabele zetels en geniet van een voetbad met een cava of thee. Na een voet scrub nemen jullie plaats op een luxueuze verwarmde behandeltafel voor een deugddoende massage. Om dit arrangement te boeken, neem contact op via mail of telefoon.
GOLDEN PACK
GOLDEN PACK 150 MIN - € 135 Rehydratie + Aromatherapie + Voetbad: Dit arrangement gaat nog verder, ook de huid krijgt een professionele behandeling. Na het voetbad verwijderen we dode huidcellen om erna een vochtinbrengende creme aan te brengen. Na een heerlijke massage zorgt de Body Wrap voor een extra goed resultaat. Geniet verder van de gezichts, nek & voetmassage.
LUXE ARRANGEMENT
LUXE ARRANGEMENT 210 MIN - € 185 GOLDEN Pack + LUXE Pedicure: Wil je er even echt tussenuit? Je hoeft het niet ver te zoeken, met dit halve dag arrangement bij Prana Massage & Pedicure Daminet is het paradijs heel dichtbij. Je krijgt alles van de bovenste plank, een Golden pack en de beste zorg voor je voeten. Een pedicure, een peeling & een pakking, terwijl je rustig nageniet.